Lovey Dreams

We selecteren de mooiste OEKOE-TEX gecertificeerde stoffen en zorgen ervoor dat we op een verantwoorde manier ondernemen! Onze eigen gemaakte collecties worden handgemaakt in Nederland zodat de producten zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

You can help us explore the world!

De collectie van Loveydreams is alleen online beschikbaar, we zijn dus altijd geopend en dichtbij. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Loveydreams op social media @Lovey_dreams!

Ons verhaal

Wij zijn Kimberley en Maud, Twins uit Hengelo (OV). Bijna ons hele leven lang deelden we alles met elkaar. School, werken, uitgaan, echt alles! Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we niet met elkaar konden trouwen en dat we toch echt als een soort van individu’s door het leven moesten gaan, i.v.p. als ‘de tweeling’ ;).
We gingen beiden een andere opleiding volgen en onze levens als individu begon een soort van vorm te krijgen. Inmiddels zijn we ruim 7 jaar verder. We spreken elkaar nog steeds elke dag, en onze ‘tweeling-geheimpjes’ zullen ook nooit verdwijnen, maar ondertussen wonen we allebei samen en hebben we best een steady leventje opgebouwd. Om toch nog echt iets samen te doen zijn we Loveydreams begonnen. Samen zoeken we een gave combinatie van eigen producten en leuke merkjes uit. We zijn een groeiend bedrijfje en we kijken uit naar een mooie toekomst! 💕